Informatii despre livrare

Plata și livrarea produselor - feidd.ro

Modalități de plată:

Toate prețurile afisate pe site includ TVA. Pentru produsele cu preț special, va fi afișat atât prețul de vânzare, cât și prețul special, rezultat în urma reducerii.

  • Plata prin ordin de plată sau cu cardul – în urma comenzii dumneavoastră se va emite factura pentru produsele comandate, urmând ca dupa confirmarea plății să se livreze produsele comandate.
  • Plata la livrare  ramburs la primirea coletului. Valoarea acesteia va fi cea comunicată în momentul plasării comenzii și va fi trecută pe AWB.
  • Plata în rate cu MOKKA – este o metodă de finanțare bazată pe modelul “cumperi acum, plătești mai târziu”, princare poți să achiziționezi produse din magazinul online  FEIDD.ro  și să plătești în 30 de zile sau în rate egale pe parcursul a 3-6 luni.

Este cea mai rapidă soluție pentru finanțarea achizițiilor tale, fără hârtii sau carduri necesare, care oferă aprobare instantă, în urma unui proces care durează mai puțin de 1 minut. Poti să alegi din planul de plată pe care l-am conceput împreună cu partenerii noștri financiari:

  • Cumperi în 30 de zile – fară costuri suplimentare
  • Cumperi în 3 rate – fară costuri suplimentare
  • Cumperi în 6 rate – cu un cost suplimentar de 20 RON / lună 

Avansul Mokka este disponibil cetatenilor romani persoane fizice cu varstă de peste 18 ani. Oricine poate aplica si va primi o limită in funcție de scoringul său individual. Limita maximă acordată este aprobată de catre partenerul financiar Revo Technologies IFN SA.

Puteti plati ulterior ratele cu cardul din contul de client Mokka sau prin transfer bancar.

Modalități de livrare:

Comenzile se procesează în zilele lucrătoare de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00. Comenzile primite vor fi procesate, urmând ca reprezentanții site-ului nostru sa vă contacteze pentru a va confirma stocul și detaliile livrării . Livrările se fac printr-o firmă de curierat parteneră în 1-4 zile de la procesarea comenzii. În cazuri excepționale (sărbători legale, Black Friday, etc.) acest interval poate să difere. Nu se fac livrări duminica.

Taxe de transport:

Costul transportului este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Termen de livrare:

Termenul de livrare poate varia în funcție de produsul comandat și de disponibilitatea sa. Termenul de livrare obișnuit se încadrează între 1-4 zile , termen de livrare calculat din momentul confirmării comenzii în scris sau telefonic de către reprezentanții site-ului nostru.

În cazul în care un produs devine temporar indisponibil, operatorul va informa clientul în momentul confirmării telefonice a comenzii, urmând să comunice noul termen de livrare, cât și noul preț de facturare daca este cazul. Clientul dispune de opțiunea de a accepta sau de a anula comanda înregistrată. Prețurile promoționale se pot adresa doar unei anumite perioade de timp și în limita stocului disponibil. În cazul plății în avans prin virament bancar, termenul de livrare se estimează de la încasarea plății. După confirmarea încasării plății de la banca contului furnizorului veți fi contactat telefonic și vi se vor oferii detaliile livrării. În cazul în care nu veți fi găsit la data și ora stabilite de către agentul de livrare, feidd.ro va păstra bunurile comandate timp de 2 zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi găsit, comanda se va anula automat.

Coș de cumpărături
Logheză-te

Nu ai încă un cont?

Utilizăm cookies pentru a vă îmbunătăși experienta pe acest website. Navigând pe acest website vă dați acordul utilizarii acestor cookies.
Scrie denumirea sau codul produsului pe care îl cauți….
Shop
Wishlist
0 items Coș de cumpărături
Contul meu