#FEIDDyourfashionaid

PRODUSELE NOASTREFEIDD comercializeză produse multi brand atât de la branduri de notoriete, cât și branduri recunoscute în primul rând pentru confort și calitate.

Desigur, calitatea este un termen care pentru fiecare dintre noi reprezintă ceva și este mai greu măsurabilă pentru ca suntem diferiți.

Suntem diferiți atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic. Tocmai din acest motiv, un model de pantofi care oferă super confort unei persoane poate fi incomod pentru o altă persoană. Trebuie doar să avem puțină rabdare și să probăm până găsim ce ni se potrivește astfel încât să ne simțim super bine și încrezători.

Colaboratorii noștri și deținătorii brandurilor pe care le vindem sunt conștienți de nevoile clienților, prin urmare încearcă să ofere cât mai multă varietate, cât mai multe modele astfel încât să acoperim cât mai multe segmente. Desigur, nu le acoperim pe toate pentru ca este imposibil.

În lista noastră de colaboratori și de branduri se găsesc: Tamaris, Marco Tozzi, Fluchos, Dorking, Guess, Love Moschino, Michael Kors, FURLA, Valentino by Mario Valentino, Karl Lagerfeld, Versace Jeans Couture si alte nume de notorietate.