#feelgood

DESPRE COMPANIE

FEIDD – Your Fashion Aid

Ne-am început călătoria în lumea pantofilor în anul 2020 cu gândul de a pune laolată o gamă cât mai variată de opțiuni, atât pentru femei, cât și pentru bărbați astfel încât, indiferent de evenimentul din viața ta, să fim acel loc în care garantat vei găsi ceva pe gustul tău.

În toată această perioadă am vorbit și am fost atenți la ce își doresc clienții noștri, ce nevoi au, ce îi nemulțumește și ce îi face fericiți.

În mod evident, cu toții căutăm confort, preț corect și să ne simțim bine, încrezători cu noile piese din garderobă.

Una din cele mai importante  valori ale noastre, ca brand și ca echipa este RESPECTUL la orice nivel. Respect reciproc între noi și respect fată de clienții nostri. Considerăm acest aspect foarte important în a reuși să construim o relație de încredere și de durată cu cei cărora li se potrivesc produsele noastre.

MISIUNEA FEIDD

Misiunuea noastră este să construim o bază solidă a excelenței printr-o experientă de cumpărături și de client memorabilă.

VIZIUNEA

Credem că pantofii potriviți îi ajută pe oameni să își îndeplinească visurile. Viziunea nostră este să îmbunătățim viața clienților nostri oferindu-le o experiență de cumpărături excepțională.

VALORILE FEIDD

  • RESPECT

Considerăm ca respectul la orice nivel este esențial atât în echipa FEIDD, cât și  față de clienții noștri. Ne arătăm respectul față de aceștia atât prin modul de interacțiune, cât și prin produsele pe care le oferim.

  • GRIJĂ

Încercăm să fim cât mai atenți la ce așteptări au oamenii de la interacțiunea cu echipa FEIDD și încercăm constant să venim cu îmbunătațiri pentru a contribui la starea lor de bine printr-o terapie de shopping sau o simplă vizită pentru a mai vedea ce mai este nou pe piață.

  • ÎNCREDERE

La baza oricărei relații bune, care ne face să ne simțim apreciați, speciali stă ÎNCREDEREA. Tocmai din acest motiv FEIDD vrea să fie brand-ul tău de încredere.

PROMISIUNEA FEIDD

  • Suntem aici să te susținem la orice pas pentru a alege ce este cel mai potrivit pentru tine.
  • Îți oferim claritate si ușurință în procesul de cumpărare.
  • Avantaje exclusive și cadouri surpriză dacă alegi să te înscrii în comunitatea noastră.